Presentació + taller: Cures col·lectives i facilitació a Eivissa (27 de Gener)

18/12/23

Com cuidar-nos, ser eficients i gaudir de l’activisme sense cremar-nos?

El dia 27 de Gener al Poliesportiu Can Misses (Sala de conferències) Carrer de Campanitx, 26 a Eivissa tens una cita! Des de La Utòpica, vos convidam a participar al taller de Cures col·lectives i Facilitació, facilitat per n’Elena de la Rubia, membre del cercle de coordinació de La Utòpica, com una petita extensió de l’ESTIMU: l’escola de transició i imaginaris utòpics.

La trobada serà de 10:30h a 13:30h, començarem amb una breu presentació de La Utòpica abans d’entrar en els sucosos continguts de la facilitació de processos grupals i les cures col·lectives.

Copia de Intro facilitacio i cures Eivissa Post para Instagram

La Facilitació de grups o processos és un paradigma que tracta, per una banda, d’abraçar els conflictes i transformar-los a favor del grup tractant d’emmarcar les actituds no dessitjables que reproduïm des d’un sistema que està malalt.

Per altra, tracat d’ajudar als grups a treure el millor de sí mateixos, a comprendre les seves dinàmiques, a com operen els eixos opressius i la seva dimensió sagrada i útil que emergeix, quan un grapat de persones s’orienten cap a un mateix objectiu.

És l’art d’acompanyar i deixar-se acompanyar amb una mirada sistèmica i amorosa als grups, avui, més necessària que mai en els processos que emmarquem propis de la transició ecosocial.

Et fa ganes venir amb nosaltres i aprendre a com (intentar) fer les coses de manera diferent?

T’hi esperam!