L’Agenda Utòpica ecosocial del territori Balear.

Eina de gestió col·laborativa, massiva i oberta.

Tu fas una part molt important d’aquesta eina col·laborativa! En aquesta agenda tothom pot publicar una activitat que sigui pública per altres canals o bé una activitat pròpia. L’objectiu és tenir-ho tot centralitzat per fer més accessibles i visibles els espais de transformació ecològica i social. Ens dones un cop de mà? Puntxa aquí!

Pots publicar esdeveniments, tallers, assemblees ordinàries, trobades, accions noviolentes, formacions, xerrades, activitats alternatives, etc., siguin impulsades o no per iniciatives adscrites al “mapa utòpic”. Les activitats hauran d’estar, això sí, alineades amb els principis de la transformació ecosocial, prioritzant sempre iniciatives amb accés de franc i en clau comunitària o col·lectiva.

No tens 1 minut per pujar l’activitat? T’ho has de fer mirar, però no et preocupis! nosaltres ho fem per tu! Pots enviar un missatge de Telegram o WhatsApp al 649 383 999 o escriu a hola@lautopica.org amb, mínim, una foto del cartell i una breu descripció de l’activitat. Entre totes, tot!