L’Agenda Utòpica del territori Balear.

Illa

Tipus

Activitats virtuals

Neteja els filtres

Una estona en companyia11:00 am DV08des11:00 amRegistrat perEquip Utòpica

Mujeres + de 4010:00 am DS16des10:00 amIllaMenorcaTipusAssemblea / reunióRegistrat perEquip Utòpica+Activitat de franc

Com funciona?

A la part de dalt a la dreta teniu un botó que diu “publica un esdeveniment”. Segueix les instruccions i en un màxim 48h la teva publicació serà visible al calendari! Des de l’organització podrem demanar-te algun aclariment o fer-te alguna proposta de millora a la teva publicació.

Podeu publicar esdeveniments, tallers, assemblees ordinàries, trobades, accions noviolentes, formacions, xerrades, activitats alternatives, etc., siguin impulsades o no per iniciatives adscrites al “mapa utòpic”. Les activitats hauran d’estar, això sí, alineades amb els principis de la transformació ecosocial, prioritzant sempre iniciatives amb accés de franc i en clau comunitària o col·lectiva.

Idealment, volem promoure que siguin les mateixes persones, moviments socials o iniciatives impulsores qui publiquin els esdeveniments. No obstant això, l’agenda està pensada com una eina de co-creació col·lectiva, amb el qual serà suficient que l’activitat en qüestió sigui pública per tal que qualsevol persona pugui publicarla en aquest calendari.

Ens imaginam l’Agenda Utòpica com una passa indispensable i una eina amb molt de potencial a l’hora de millorar la participació social i la coordinació entre les diferents propostes i activitats. Després de molts anys als “somnis” de moltes plataformes, avui, a la fi, ho tenim per mà, i necessitam l’ajuda de totes per fer-ho realitat!