Apunta’t a la sessió d’indagació col·lectiva el 20 de maig sobre el Bon-Tracte als grups!

28/03/23


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lautopica/public_html/prod/wp-content/plugins/gravityforms-multilingual/inc/gravity-forms-multilingual.class.php on line 861

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lautopica/public_html/prod/wp-content/plugins/gravityforms-multilingual/inc/gravity-forms-multilingual.class.php on line 861

Hola hola!

Darrere de les pantalles, som na Mar i na Marina qui us està contactant als grups que formeu part de la xarxa de La Utòpica per parlar-vos i convidar-vos a participar en un subprojecte, que ja està en marxa, de la Comissió d’Acollida i Cures.

L’objectiu principal és elaborar un fanzine (o similar) on recollir com crear cultures del Bon Tracte als grups. Ens il·lusiona pensar a aterrar conceptes teòrics com els ecofeminismes, les cures i la interseccionalitat a la pràctica del grups de cada dia. Així mateix, considerem essencial construir la mirada d’una manera propositiva, ja que concebem el Bon-Tracte més enllà de la no tolerància a agressions opressores.

És just aquí quan us necessitem. Necessitem cultivar molta intel·ligència col·lectiva procedent des de grups i mirades diferents per poder accedir a aquesta informació, des del nostre punt de vista, poc explorada.

Esperem, fruit d’aquest procés, arribar a un document accessible, visual i creatiu (i no un protocol de pàgines infinites que ningú consulta fins que passen situacions completament indesitjables i fora d’aquest paradigma, com una agressió). Per descomptat, el resultat serà compartit amb tota la xarxa i estarà a disposició de qualsevol que el vulgui consultar.

Per als grups i persones interessats i interessades en participar…

Realitzarem una sessió d’indagació:

Quan? 20 de maig de 10h a 14h. Us convidam, a les que pugueu, a dur-vos dinar de carmanyola i així aprofitar per compartir des d’una altra dimensió, també comptem amb les panxes per la revolució del bon-tracte!!

On? A una finca de Marina Manresa, Alcúdia. Enviarem l’adreça a aquelles persones que s’hagin inscrit.

Aquesta serà l’agenda de la sessió que posarem en pràctica emprant diferents metodologies, algunes més mentals i altres més corporals i creatives: 

  1. Benvinguda. Aterratge, compartir necessitats i expectatives. 
  2. Indagació individual. Què ens genera a cadascuna malestar? Quins senyals em permeten identificar-ho? De quina manera puc generar més benestar? I com pot contribuir el grup a generar-lo? 
  3. Compartir amb les companyes i identificar patrons comuns
  4. Descans
  5. Comparar i explorar diferents paradigmes de cultures grupals.  Amb quins em sent jo més còmoda? Què canviaria els grups als quals participem si també canviarem alguns patrons relacionals?
  6. Integrar des del cos tot el que hem viscut a la sessió
  7. Cloenda

Si us pica la curiositat, però encara teniu algun dubte, podeu contactar al següent número de tlf per Whatsapp 648468051 (Marina) o Telegram cercant @m_tuga. 

Malgrat que aquesta data no us vinga bé, podeu respondre igualment el formulari perquè ens consti el vostre interès, ja que desitgem que s’hi apunten persones de col·lectius tan diversos com sigui possible i ens agradaria cercar les maneres d’acollir la seva participació. Estem obertes a fer-ne una en línia més endavant per intentar disminuir la limitació física i, en funció de l’acollida de la proposta a les altres illes, tal vegada podríem viatjar a Eivissa o Menorca durant el mes de juliol.

Si aquest plantejament us ha semblat engrescador i us ha rebolicat la panxa, el cap i/o altres parts del cos, ompliu el següent formulari.

Rebeu una abraçada amarinada,
Mar i Marina, de la Comissió d’Acollida i Cures de La Utòpica