Permacultura Mediterrània (PermaMed)

Coordinadores

Mandy Merklein

info@permamed.org

Aline Van Moerbeke

admin@permamed.org

Info

601900710

10:00- 13:00

Adreça

APDO 25, , Inca, Mallorca, 07300

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Permacultura Mediterránia

La Permacultura és un mètode de disseny d’assentaments humans sostenibles, en tot els seus aspectes, sent el sistema que ens ofereix refugi, aliments, seguretat, contacte social i un sentit de vida. Un assentament humà és un sistema complex, tal com podem veure en la naturalesa, observem-la i dissenyem els nostres entorns usant l’enteniment d’aquests fluxos d’energia i les lleis naturals. Tot està connectat, hem de veure les connexions i no malgastar energia enlloc. Aquest és, en realitat, el quid de la qüestió, ja que si volem imaginar un futur acceptable a mitjà i a llarg termini, tant per al planeta com per a futures generacions, hem de canviar la manera en què ens relacionem amb el nostre entorn, utilitzant un enfocament holístic que abasti tots els vessants que afecten i són afectades per la nostra civilització.

Permacultura Mediterrània (PermaMed) és una associació sense ànim de lucre bolcada en la divulgació i implementació de les ètiques i principis de la permacultura, donant suport a persones i a projectes, dissenyant, compartint i implementant permacultura i sistemes regeneratius especialment en els climes i biorregiones mediterrànies.

Ens encantaria rebre una mà en…

Finançament, gestió legal i de crear estructura finançada. També ens agradaria rebre informació sobre com treballar en clau de cooperativa a nivell legal, etc. En l'actualitat tenim molta demanda d'activitat i no podem donar-li cabuda en ser totes les persones voluntàries del projecte. Necessitem pensar en clau de disposar a personal fix i remunerat per a seguir el nostre camí i arribar a l'impacte a Mallorca i al Mediterrani que imaginem.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

En aquest moment no som una organització molt complexa a nivell d'organització i estructura, no obstant això, gairebé totes les activitats que proposem són molt ben acollides, esgotant-se en general totes les places ofertes. En aquests moments necessitem a persones que tinguin clar com estabilitzar i gestionar aquesta alta demanda amb recursos i capacitat organitzativa.

Com contribuim a la transició ecosocial?

PermaMed dona suport compartint i implementant permacultura i sistemes regeneratius especialment en els climes i biorregiones mediterrànies. Oferim classes, tallers, esdeveniments, eines, recursos i serveis en permacultura, sostenibilitat i disseny regeneratiu. La Permacultura és la nostra passió i creiem que és clau en temps de crisi i canvi com els actuals.

Estem connectades amb…

Veiem un gran valor en la col·laboració, el treball i el suport a tants altres grups locals a l'illa, a nivell nacional i internacional així com donin les nostres capacitats.

Ens agradaria estar connectades amb…

Qualsevol grup que desitgi regenerar els sistemes socials, econòmics i ecològics de Mallorca i a Balears. Necessitem mentors per a organitzacions sense fins de lucre, dissenyadors web que ens ajudin a enfortir la nostra organització, per exemple.
Protocol d'acolliment
Protocol d'agressions sexistes

Salut grupal o col·lectiva