ECOTRANSFORMERS (des)Aprenendizaje, ColaborAcción y Reconnexión

Coordinadores

Elena De La Rubia Álvarez

ecotransformersmallorca@gmail.com

Lorenzo Ruiz Rondan

ecotransformersmallorca@gmail.com

Info

684369737

De 10:00 a 15:00 h

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Ecotransformers

Una sucosa oferta inspirada en pedagogies crítiques, metodologies participatives i vivencials com a impuls per a accions transformadores. Ens dirigim a grups de persones de totes les edats.
Un projecte viu, amb ànima feliç, essència del canvi. Impulsant i acompanyant la cura de la Terra i la Mar, de les persones i de la relacions i interconnexions. En aquest moment el projecte necessita noves energies, així que estam cercant els corets que es vulguin compassar a aquest batec col·lectiu. No sabem què farem a mitjà i llarg termini perquè aquesta definició la farem des de la indagació col·lectiva amb les persones que se sumin.

Ens encantaria rebre una mà en…

Financiació y participació.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Al cent per cent. En cerca activa.

Com contribuim a la transició ecosocial?

Ecotransformers, nascuda de la connexió, l’alegriamor de viure i la responsabilitat creativa. Actuem des de l’esperança activa i el poder de cuidar la vida. Ens sostenim amb consciència i cura, atenent i abraçant la nostra naturalesa cíclica. Visionem societats justes, amables i regeneratives, per això el nostre propòsit és el de contribuir a les transicions ecològiques, socioculturals i espirituals que sentim necessàries. Treballem per a catalitzar transformacions en les maneres de relacionar-nos amb nosaltres mateixes, les altres persones i la naturalesa. Entre els marcs teòrics i metodologies que ens inspiren i sostenen es troben l’ecofeminisme, l’ètica de les cures, la facilitació de processos grupals, l’ecologia profunda, les arrels ancestrals i la cultura regenerativa.

Estem connectades amb…

A escala balear estam connectades amb la UIB, el Departament d'Igualdad del Consell, Ajuntament d'Artà, GREC, Col·legi Concertat Sant Salvador (Artà), Col·legi Concertat Sant Bonaventura (Artà), Centre Flassaders, Rebel·lió o Extinció Mallorca (XR), Enginyers sense Fronteres (ESF), GOB, Amics de la Terra, La Vida al Centre, Mercat Social Illes Balears,... A escala estatal estam connectades amb la iniciativa ecofeminista "Trenzando Cuidados" impulsada per Ecologistas en Acción.

Ens agradaria estar connectades amb…

Amb entitats i col·lectius que ens ajudin amb processos de fundrising, assesoria comptable i fiscal. A més ens encantaria conèixer i intercanviar amb tots els projectes transformadors del món mundial.

Categories

Salut grupal o col·lectiva