Taller de Noviolència i activisme a Eivissa (Granja San Cristòfol) 17 de febrer

29/01/24

Com fer les accions de protesta més “eficients”?

Tenim l’immens plaer de presentar-vos la nova edició del taller de Noviolència i Activisme que desenvoluparem a la Finca Ecològica Can Cristòfol, a San Carles, Eivissa el dia 17 de febrer en horari de 9.30h a 14.00h.

L’Acció Directa Noviolenta (ADNV) va molt més enllà del qual sol estar associat a l’imaginari social. És un ideal ètic i polític que es concreta en una pràctica personal i comunitària cap a la transformació de la societat o cap a la resolució de determinats conflictes a qualsevol escala. En aquest taller de 4 hores aportarem unes nocions bàsiques per a perdre-li la por a la desobediència civil des de la seguretat, el respecte i el compromís col·lectiu. Des de La Utòpica donam suport a aquest taller, coorganitzat amb les companyes de XR-Eivissa i Rebel·lió Científica, per concebre el paradigma de la noviolència i l’ADNV com a unes de les eines més transversals a tots els fronts de transformació ecosocial.

 

Inscripció taller "Noviolència i activisme a Eivissa"

És important per a nosaltres que facis el possible per poder assistir-hi a tot el taller. Concebem l'experiència com un procés i ens encantaria poder acollir-te, gaudir i tancar com et mereixes!
Nom(Obligatori)
Coneixes La Utòpica Ecosocial?
Quin és el teu rang d'edat?
Des de La Utòpica volem que aquesta activitat sigui accessible a totes les persones que la considerin útil. Ens comprometem a fer el possible per a conviure amb la neurodivergència i la diversitat funcional. En cas de necessitar alguna cosa en aquest sentit, per favor, indica'ns-ho aquí.
Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

NOTA: La llengua vehicular d’aquest taller serà el castellà, a petició de la persona formadora, que entén perfectament, però no domina el català xerrat. Així mateix, aprofitam per comunicar que a totes les accions, tallers i espais facilitats o on col·labori La Utòpica, serà el català, amb les seves variants mallorquina, eivissenca o menorquina la llengua escollida, promoguda i emprada. Entenem que l’agenda capitalista i colonialista global, té per objectiu la destrucció deliberada de la diversitat cultural, de les arrels territorials i del vincle amb les generacions passades. Entenem, per tant, que posar al centre la llengua del territori, és un compromís polític, pel qual sempre farem tots els esforços possibles. Així mateix, en tots els espais, es facilitarà i promourà una traducció simultània, autogestionada des de la solidaritat del grup, des de les persones bilingües amb ganes i capacitat cap a aquelles que no entenguin l’idioma. Sabem, això no obstant, que això no és una solució definitiva, que existeix a dia d’avui una escletxa que hem d’anar abordant i cuidant amb cura, entre totes. Però també sabem que nosaltres no hem generat aquesta ferida i que no ens volem veure separades en unes lluites i transformacions més necessàries que mai, i que són les mateixes i on ens necessitam a totes a un mateix bàndol, des del bontracte i les cures col·lectives.