Presentació de La Utòpica a Ciutat dissabte 29 d’abril! (inscripcions obertes)

27/03/23


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lautopica/public_html/prod/wp-content/plugins/gravityforms-multilingual/inc/gravity-forms-multilingual.class.php on line 861

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lautopica/public_html/prod/wp-content/plugins/gravityforms-multilingual/inc/gravity-forms-multilingual.class.php on line 861

Portada A3 Flassaders 2 1

Ja està aquí, ja hem arribat!

Després de la primera presentació en societat del projecte, volem ara presentar La Utòpica a tots els col·lectius de Ciutat. Per dia dissabte 29 d’abril en horari de 10.00h a 14.30h al Centre Flassaders, hem preparat una jornada on més enllà de contar-vos per on camina el projecte, tractarem de fer una indagació conjunta de per on podem anar fent créixer (o descentralitzar) l’eina de La Utòpica i, sobretot, de com podem fer-ho plegades! L’agenda provisional, que probablement canvii una mica serà la següent:

10.00h a 10.30h Arribada, respiracions i presentacions

10.30h a 11.00h Presentació de La Utòpica i dels processos en marxa topeguais

11.30h a 12.30h Indagació conjunta sobre estratègies d’acció col·lectiva (art, oci, articulació de la xarxa, noves propostes, etc)

Descans

12.45h a 13.15h Priorització i aterratge de propostes

13.15h a 13.30h Cercle de tancament

13.30h a 14.30h Vermut i celebració a la Plaça Raimundo Clar (A La Infame, per confirmar)

Vos recomanam assistir al matí sencer, no obstant això, si només podeu venir a una part, sou també benvingudes! Només heu d’indicar-ho al formulari més avall. Això és necessari degut a que els espais es dissenyen amb antelació i volem que totes vos sentiu còmodes!

Des de La Utòpica volem que aquesta jornada sigui accessible a totes les persones que la considerin útil. Ens comprometem a fer el possible per a integrar la diversitat funcional, les problemàtiques de l’idioma, i la cura de les filles i fills de 3 a 12 anys. Per això, disposem de recursos per a contractar serveis de suport sempre que siguin necessaris. En cas de necessitar-ho, si us plau, indica-ho també am formulari.