abril 2024

Curs bàsic: Cultiu eco de l’arç groc5:00 pm - 8:00 pm DC17abr5:00 pmDC8:00 pmTipusTaller / FormaciónRegistrat perEquipo Utòpica+online (virtual)

Informació

Curs bàsic: Cultiu eco de l’arç groc

Curs que té com objectiu donar a conèixer el cultiu de l’arç groc Hippophae Rhamnoides L. S’explicaran les particularitats d’aquest cultiu desconegut a Mallorca, la tipologia de terra i clima necessaris així com del control sanitari i els treballs de camp. També es parlarà dels possibles aprofitaments i elaborats. El curs va dirigit a dones i joves pagesos, a professionals agraris i tècnics, així com persones interessades amb la temàtica que disposin de coneixements previs.

Imparteix: Anna Palou, investigadora de l’EEABB.

Dies i horaris: 17 d’abril de 17 a 20 hores

Informació

Curs de cultiu eco professional d’aromàtiques

4, 5 i 8 d’abril de 2024 – En línia

Curs que té com objectiu donar els coneixements necessaris per al cultiu ecològic professional de plantes aromàtiques i medicinals. S’explicarà la producció i recol·lecció, diversos tipus de trasnformació (assecat, processat, destil·lació, entre altres), i de com fer una comercialització òptima. El curs va dirigit a dones i joves pagesos, a professionals agraris i tècnics, així com persones interessades amb la temàtica que disposin de coneixements previs.

Imparteix: Eva Moré i Roser Cristóbal, tècniques especialistes en plantes aromàtiques

Espai virtual: els inscrits rebran l’enllaç per accedir al curs uns dies abans

Inscripció a través de l’enllaç:https://forms.gle/hM841sxqtZwqqvVy7