Presentació de la primera versió del mapa-xarxa d’iniciatives de transició ecosocial del territori Balear

23/11/22

Des del petit col·lectiu que estam fent possible La Utòpica, tenim l’immens plaer de fer-te arribar una invitació molt especial per a nosaltres: la pesentació de la primera versió del mapa-xarxa d’iniciatives de transició ecosocial del territori Balear!

🗓️ El pla és trobar-nos el dissabte 26 de novembre en horari de 9:00h a 14.30h, amb la possibilitat de dinar plegades al mateix espai de manera autogestionada a la Sala dels Tarongers de Lloret, un lloc màgic. 😍 Més enllà de la presentació del projecte, encetarem espais de reflexió col·lectiva i alguna dinàmica intentant donar resposta a les següents preguntes:

Què és La Utòpica? De quin relat partim? Com ens organitzem? A quins processos clau de la transició ecosocial a les Illes Balears pot servir? Quin paper juga la promoció dels imaginaris utòpics en el context associatiu, cooperatiu i activista? Què és la salut col·lectiva des de la nostra mirada i quina centralitat té a l’hora de capgirar el sistema?

Tant si ja has inscrit la teva iniciativa, si et vas quedar a mitges, com si ets una persona particular que per qualsevol motiu t’atreuen aquestes preguntes, no ho dubtis: t’asseguram un espai facilitat, cuidat i preparat amb molt de carinyo.🤩

Algunes infos d’utilitat:
Localització: https://acortar.link/3TEDuO
Formulari d’inscripció a la jornada (places limitades):
https://forms.gle/z14PyPqPWm2p9QNm9
Telèfon d’informació: 649 383 999

Amb moltíssimes ganes de compartir com ha anat aquesta feina d’un any de desenvolupament, vos desitja’m salut col·lectiva, una fantàstica setmana i….😜

Què millor que compartir amb la gent estimada aquesta bona notícia???
Salut, alegria i rebel·lia!!!!!!