Uep! Estàs a punt d’ajudar-nos a identificar una iniciativa per a integrar-la a La Utòpica. Així mateix, et convidem a que ens deixis el teu correu electrònic i et mantindrem informada.

Nom(Obligatori)

A continuació et demanam que ens indiquis alguna informació de la iniciativa en qüestió. Aquest registre serà intern i no es publicarà en la web, sinó que servirà perquè per contactar amb les companyes de la proposta i així poder convidar-les a rebre una visita nostra i/o a formar part de la xarxa.

Ara, et convidam a explicar-nos una mica més sobre el projecte en concret: primer, et convidam que ens indiquis en quines de les següents tipologies de projecte creus que podria emmarcar-se millor. No et preocupis a encertar. La majoria de d’iniciatives s'emmarquen en diverses categories, tan sols tria una on creguis que s'ajusta més . A continuació descriu breument de què es tracta.

S’emmarca en… (principal, tria 1)(Obligatori)
(100 paraules màxim)

A fi de facilitar la comunicació, si vols, deixa'ns un contacte directe amb la iniciativa, com la seva adreça web, àlies de les seves xarxes socials o qualsevol altre fil del qual puguem tirar. Per a protegir la intimitat i cuidar el procés, no ens deixis correus personals ni números de telèfon que no siguin institucionals.

Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.