Coordinadores

Santiago Torrado

santitorrado93@gmail.com

Vicent Lozano

revistaposidonia@gmail.com

Info

629264901

De 10 a 19hs

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Revista Posidònia

Un projecte de comunicació digital amb ancoratge en una de les illes més petites de les Illes Balears: Menorca. Un desig de construir narratives pròpies, en clau periodística, amb Menorca com a territori. Un intent d’abonar amb altres mirades i formats, l’ésser, estar i pertànyer a aquestes illes, en temps agitats. La revista està integrada per Santiago Torrado, editor i periodista, Vicente Lozano, llicenciat en lletres i màster en Estudis de Gènere i Miquel López Gual, historiador especialitzat en memòria. Estem en una transició cap a ampliar la plantilla de col·laboradors del mitjà i iniciant un cicle d’entrevistes en altres formats més enllà de la gràfica.

Ens encantaria rebre una mà en…

En aquest moment necessitem fonts de finançament que ens ajudin a garantir el sosteniment del mitjà. D'altra banda ens fan falta col·laboradors que vulguin sumar des dels seus llocs, textos i peces sobre ambientalisme, moviments socials, drets humans, gèneres i diversitat sexual, literatura i/o art.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Estem sumant algunes participacions puntuals però sense continuïtat en el temps ni incorporació orgànica a l'espai.

Com contribuim a la transició ecosocial?

Revista Posidònia està pensada com una plataforma que contribueixi a construir una mirada crítica sobre la crisi ambiental global, des d’un ancoratge territorial concret i local. Amb les eines teòriques dels ecofeminismes i el bagatge pràctic de les lluites socials i populars, la revista busca articular narratives, produir textos i reflexions col·lectives per a encarar la transició cap a un món socialment més just, ambientalment sostenible i políticament més democràtic.

Estem connectades amb…

Organización Filosa de Menorca, Mendó Batucada, Plataforma Antifeixista, Centre Social La Cavatina

Ens agradaria estar connectades amb…

Institut Menorquí d'Estudis, Arxiu d'Imatge i Sota, Amnistia Internacional, Fons Menorqui de Cooperació

Salut grupal o col·lectiva