Platoniq – Goteo

Coordinadores

Xesca Sastre Munar

xesca@platoniq.net

Eva Frade Bravo

ofi-gestion@platoniq.net

Info

871571557

09:00 a 17:00

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Fundació Platoniq

A la Fundació Platoniq impulsam la cultura democràtica inclusiva i l’economia cooperativa, social i solidària, a través de la innovació, la participació ciutadana i les tecnologies cíviques obertes. Som pioneres en eines digitals que impulsen la transparència i distribució de recursos públics i privats amb la creació dels programes Matchfunding a través de la nostra plataforma Goteo.org. També impulsam el cooperativisme amb el nostre espai digital Crowdcoop.org, per la formació i el finançament de cooperatives.

Ens encantaria rebre una mà en…

- Clima grupal - Motivació - Gestió de conflictes - Connexió - Visió comuna

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Obertes a escoltar totes les propostes 🙂

Com contribuim a la transició ecosocial?

– Desenvolupant i gestionant des de 2012 la plataforma de crowdfunding (micromecenatge) Goteo.org, a través de la qual es financen iniciatives amb impacte social.
– Distribuint més de 200 ajudes econòmiques a projectes i organitzacions que contribueixen a la transició ecosocial i a la construcció d’un futur més desitjable i just per a totes les persones i ecosistemes.
– Acompanyant el disseny de plans estratègics participatius a organitzacions de l’ESS.
– Dissenyant processos i diàlegs ciutadans per fomentar la democràcia directa.
– Oferint facilitació de grups, acompanyament i consultoria en transició digital i economia col·laborativa.
– Desenvolupant plataformes de participació ciutadana.

Estem connectades amb…

Amb milers d'iniciatives transformadores en l'àmbit regional, nacional i internacional, tant pels projectes que acollim dins la plataforma Goteo com per les col·laboracions amb diferents col·lectius i entitats en diferents projectes en territori espanyol i europeu. També som membres de la XES (Xarxa d'Economia Solidària de Catalunya) i tenim un conveni de col·laboració amb el Mercat Social de Madrid (MES), que és membre de REAS (Red de Redes de Economía Alternativa y Solidaria). A nivell internacional som membres d'Eurocrowd (European Crowdfunding Network) i som unes de les fundadores del node mediterrani de la Design Justice Network.

Ens agradaria estar connectades amb…

Amb més organitzacions transformadores de l'ambit illenc.

Categories

Salut grupal o col·lectiva