Les dones de s’Arenal

Coordinadors

Cruz Rejas Villalba

illesbalears@acpp.com

Josefina Pillonetto

illesbalears@acpp.com

Info

620039886

09:00-16:00

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Assemblea de Cooperació per la Pau

A partir d’una activitat plantejada en el programa “Barris Oberts” amb un grup de dones de l’Arenal, emmarcada en el 8M, va sorgir un procés participatiu a causa de la necessitat expressada per les dones participants d’un espai on conèixer-se, expressar-se, compartir sabers, etc. A partir de aquí, se pretende motivarlas a través de actividades que decidiremos juntas y acompañarlas en este proceso, con el objetivo de que este grupo (que cada vez es un poquito más grande), en un futuro, pueda ser independiente y seguir reuniéndose y creando sinergias entre las mujeres del Arenal.
Des de ACPP es programaran noves activitats d’Educació per a la Transformació Social a partir del procés impulsat i les iniciatives del grup, que es puguin realitzar conjuntament amb aquest grup.

Ens encantaria rebre una mà en…

Les necessitats que tenim relacionades amb la sostenibilitat del projecte estan relacionades al finançament i a la participació estable del grup perquè tingui forma i es puguin crear sinergies i vincle entre les dones, a més de realitzar les activitats amb els objectius previstos.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

El grup de dones continua estant obert, ja que la participació ha anat variant per temes laborals que han coincidit amb l'estació de l'any en què s'ha iniciat el procés participatiu.

Com contribuim a la transició ecosocial?

La nostra iniciativa contribueix a la transició ecosocial ja que pretén abordar alguns dels principals reptes als quals s’enfronta la humanitat. Alguns d’ells són la igualtat entre homes i dones, la justícia i la inclusió democràtica, a més d’accions relacionades amb la crisi ambiental.

Estem connectades amb…

organitzacions illenques que també tenen seu en el territori espanyol.

Ens agradaria estar connectades amb…

Protocol d'agressions sexistes

Salut grupal o col·lectiva