La Tribu de l’Alzina

Coordinadores

Ramon Cerdà Capllonch

rcerdacap@gmail.com

Cati Bennàssar Bota

catibennassarbota@gmail.com

Info

617840563

9.00-19.00

Adreça

Carrer Antoni Maura, 24, Pollença, Mallorca, 07460

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Associació Cultural Cap de Fibló

La Tribu de l’Alzina és un programa de ràdio i pòdcast on exploram i compartim maneres de viure i relacionar-nos amb l’entorn sanes i vitalistes. Partim de l’optimisme, l’alegria i el respecte per la vida. Ens els programes -uns vint per ara- parlam de temes varis, des de boscos, decreixement i plantes silvestres a permacultura, apicultura i sobirania alimentària.

Darrera La Tribu de l’Alzina hi ha na Cati i en Ramon, arrelats al nord de Mallorca. A cada programa comptam amb la col·laboració de persones que ens comparteixen els seus sabers.

A mig termini continuarem amb el programa, potser modificant-ne l’estructura.

Ens encantaria rebre una mà en…

Estaríem encantades d'incloure altres veus i apartats a La Tribu de l'Alzina. Idees, suggerències i col·laboracions són més que benvingudes!

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Estam obertes a acollir gent que vulgui participar.

Com contribuim a la transició ecosocial?

La nostra iniciativa, que neix en una ràdio local, té per objectiu comunicar, compartir i motivar a les oients a través de relats i maneres de relacionar-nos amb l’entorn que regeneren i respecten la vida. Creim que l’alegria, l’optimisme i l’amor per la vida són contagiosos. I per això existim, per contagiar.

Estem connectades amb…

A través dels diferents programes hem anat teixint relacions amb les convidades que hem tingut: moviments de permacultura, associacions de l'illa...

Ens agradaria estar connectades amb…

Amb persones i entitats de la bioregió balear.

Categories

Salut grupal o col·lectiva