Jane’s Walk Palma

Coordinadores

Maria Gómez Llabrés

janeswalkpalma@gmail.com

Victor, Aina, Aina, Paula i Xavi

janeswalkpalma@gmail.com

Info

Adreça

Palma, , Palma, Mallorca,

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Jane's Walk Palma

Jane’s Walk és un festival internacional de passejades gratuïtes, guiades per voluntaris i inspirades en les teories de la urbanista Jane Jacobs i la seva idea que les ciutats poden proveir quelcom per a tothom només quan estan creades per a tothom. Les rutes són tan variades i creatives com les persones que hi participen i cada guia ofereix la seva visió durant el passeig encoratjant el públic a participar i debatre. A través del simple acte de caminar i xerrar, el festival genera un espai perquè les persones connectin, comparteixin, i desenvolupin idees sobre on estan les seves comunitats i ciutats i cap a on es dirigeixen.

Jane’s Walk Palma és una entitat sense ànim de lucre que organitza des de l’any 2016 caminades i activitats que promouen l’exploració de la ciutat, la participació ciutadana i la construcció de comunitat. L’entitat pren el seu nom de Jane Jacobs, qui ha inspirat un moviment global cada primer cap de setmana de maig de caminades urbanes. A Palma hi participam fomentant l’exploració de la ciutat a peu i promovent una comprensió més profunda i crítica dels diferents barris. Les caminades són guiades per persones voluntàries, que poden oferir informació i perspectives úniques sobre la història, la cultura i les qüestions urbanes de la ciutat.

“Ningú pot trobar la solució a les nostres ciutats només estudiant les perifèries, manipulant maquetes o inventant ciutats de somni. 

S’ha de sortir al carrer i caminar.”

– Jane Jacobs

Ens encantaria rebre una mà en…

Col·laboració ciutadana

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Existeixen vàries línies de col·laboració. Rebem noves participants en clau de... 1. Pots fer-te guia d'un passeig! 2. Pots fer-te voluntari més estable i ajudar-nos a l'organització de manera permanent. 3. Pots difondre el moviment en el teu entorn! 4. Pots fer de col·laborador o patrocinador dels nostres esdeveniments i festivals! 5. Venint a les passejades els caps de setmana i convidant a conegits, amics, veïns i ajuntar-s'hi

Com contribuim a la transició ecosocial?

Empoderant a la ciutadania donant-los una plataforma per compartir i debatre els coneixements dels barris valorant la importància, la validesa i la necessitat de les experiències ciutadanes per fer una ciutat per a tothom.

Estem connectades amb…

Amb la xarxa de ciutats de Jane's Walk (unes 200)

Ens agradaria estar connectades amb…

Altres moviments afins
Protocol d'acolliment
Protocol d'agressions sexistes

Salut grupal o col·lectiva