FemSò

Coordinadores

Noe Arbós

femsomallorca@gmail.com

Helena Bosco Haussler

femsomallorca@gmail.com

Info

Presidenta Noe: 633360632; Secretària Helena: 695949122

Depèn dels horaris de feina.

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

FemSò

• Empoderar a les dones a través de la percussió com a forma d’expressió.
• Visibilitzar a les dones en l’espai públic per recuperar un espai que tradicionalmente se’ns ha negat.
• Fomentar el desenvolupament d’activitats socioculturals com a mitjà de promoció entre sectors de població com la joventut, la tercera edat i les dones.
• Afavorir la inclusió de les dones amb risc d’exclusió social, dones majors, persones amb diversitat funcional, amb responsabilitats familiars no compartides, víctimes de violència de gènere, dones trans, i persones dissidents amb les activitats de percussió.
• Oferir formació de percussió en diferents àmbits: social, escolar, familiar i temps lliure.
• Col·laborar en els diferents col·lectius de dones i entitats locals per a afavorir la interrelació comunitària i l’intercanvi, així com formar part de xarxes i programes europeus.
• Promoure la creació i producció de projectes musicals de creació pròpia i la seva posterior exhibició amb la finalitat de difondre les arts escèniques i la seva pedagogia.

Ens encantaria rebre una mà en…

Les nostres necessitats són: - Facilitació de grups per a millorar la comunicació i el clima grupal - Assessorament de gestió de comptes, presentació de documents administratius, registre d'entitats, etc. - Motivació i compromís grupal

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Actualment no estem obertes a noves incorporacions fins passat el dia de l'Orgull, a on hi participarem activament.

Com contribuim a la transició ecosocial?

Donem suport amb la nostra percussió a col·lectius d’activisme ecosocial.
Intentem que la perspectiva ecosocial sigui transversal en la nostra pràctica.

Estem connectades amb…

Tambors per la Pau (Mallorca) Ben Amics (Mallorca) Mendó (batucada feminista de Menorca) Curs de dansa afrobrasilera de Ludmila Gallardo i Sabrina Saraceni (companyes argentines) Fridays for Future (Mallorca) Dimonis Trabucats (Palma) Moviment Feminista de Sencelles Cafundó grup de percussió de Buenos Aires Defensores de Drets de la Xarxa de Defensores de Drets Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat de la UIB (OCDS)

Ens agradaria estar connectades amb…

Amb grups de percussió com Bembé (grup de percussió de Granada) i SomSò (grup de percussió de Barcelona) Amb moviments ecosocials i feministes tant a nivell local com internacional

Categories

Salut grupal o col·lectiva