Defensa del medi ambient i la pau – Greenpeace

Coordinadores

Francisco Javier Soto

coordinaciogpmallorca@gmail.coom

Sandra ayuso sanchez

ayusosandra@hotmail.com

Info

636260970

10- 19

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Greenpeace Mallorca

Som una organització ecologista i pacifista internacional, econòmica i políticament independent, que no accepta donacions ni pressions de governs, partits polítics o empreses.
Greenpeace utilitza l’acció directa no violenta per a atreure l’atenció pública cap als problemes globals del medi ambient i impulsar les solucions necessàries per a tenir un futur verd i en pau.
Treballem des de sempre des del punt de vista de l’ecofeminisme en:
Detenir el canvi climàtic.
Protegir la biodiversitat en totes les seves formes.
Prevenir la contaminació i l’abús dels oceans, les terres, l’aire i l’aigua dolça.
Promoure la pau, el desarmament mundial i la no violència.

Ens encantaria rebre una mà en…

Des de l'organització veiem el problema de la participació, o millor dit de la falta d'ella. A les persones els costa comprometre's, i concentrar-se en el temps per a intentar tenir un món millor. Això fa, el que no siguem grups grans, que també la motivació no sigui la millor. Creiem que aquests dos problemes són comuns a la major part de les entitats.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

S'acosten persones a l'organització però, pels motius que comentem en l'apartat anterior, la falta de ganes, de temps, d'il·lusió, el cansament per aconseguir el canvi de model que comporti un món millor molt ràpidament, fa que moltes persones deixin l'organització.

Com contribuim a la transició ecosocial?

Des de l’organització treballem en campanyes globals, intentant acostar-les al local, tenint a les persones en el centre. Sempre ho fem, com hem dit en l’apartat anterior, des del punt de vista del ecofeminismo i tenint a les cures com a eina fonamental.

Estem connectades amb…

Estem connectades, tant des del punt de vista del territori espanyol com a Mallorca, amb la majoria d'entitats mediambientals i socials, amics de la terra, ecologistes en acció, wwf, GOB Mallorca, Fridays For Future, XR, ATTAC, Entre pobles...

Ens agradaria estar connectades amb…

Mes que estar connectades amb més entitats, que també, el que em sembla més important és estar més unides. Vull dir, que quan es faci alguna cosa per part d'alguna organització, que estiguem totes unides i sortim totes juntes per a fer més força.
Protocol d'acolliment
Protocol d'agressions sexistes

Salut grupal o col·lectiva