Centre Resiliència Mallorca

Coordinadores

Luis Llabrés Manso

luis@centreresiliencia.es

Amatula Peralta Salvat

amatupe@hotmail.com

Info

717703330

13-14, 17-20

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Volem ser una associació cultural

Fundacionalment, Luis Llabrés va arrencar el projecte en la seva finca de propietat a Algaida. Es tracta d’un espai experimental que investiga solucions accessibles presents en el nostre territori per a adaptar-nos al canvi climàtic.

Estem esperant llicència per a la construcció del nou centre, habitatge flexible per a esdeveniments. Una vegada aconseguida aquesta llicència, l’associació arrencarà i mentre construïm el nou centre, farem tallers per a transmetre totes les solucions que incloguem.

Finalment, a més d’un prototip d’habitatge autosuficient, vol convertir-se en un centre d’interpretació i lloc de xerrades i projeccions per a temes afins.

Ens encantaria rebre una mà en…

Són ja 6 anys observant i provant coses, solucions eficients per la proximitat del recurs. El finançament, vital per a qualsevol projecte, la creiem ja coberta o almenys ben lligada. la formació requerida és innecessària, són requerides l'observació, la humilitat, el temps, la curiositat i l'amor pel OIKOS NOMOS (gestió de la llar o ECONOMIA ben entesa).

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Periòdicament tenim a voluntaris i voluntàries que cooperen amb el Centre. Volem que a partir de la constitució de l'associació, aconseguim un degoteig de noves incorporacions i fer tallers o reunions periòdicament.

Com contribuim a la transició ecosocial?

Creiem que podem aprendre molt experimentant, també creiem que estem envoltats de grans mestres que coneixen arts i tècniques molt vàlides que van desapareixent. A més de tot això, el Centri somia ser un projecte pilot d’opció interessant per la teva accessible futura llar. Sobirà en energia, aigua, alimentació i per tant en salut i coneixement.

Estem connectades amb…

Internacionalment amb Schumacher College i UNEP. Localment amb Puputs, Permamed, Artifex y otras personalidades reconocidas en Mallorca

Ens agradaria estar connectades amb…

Pla de Mallorca XXI, Ajuntament d'Algaida, Consell de Mallorca, GOIB, Gobierno de España, EU

Categories

Salut grupal o col·lectiva