Associación Jesús en transició

Coordinadores

Marcos Tur Witt

jejusentransicio@gmail.com

Xavier Duran

xavi@xaviduran.es

Info

637460959

16 a 20h.

Adreça

Calle Canari, 65, Santa Eulalia del Río, Ibiza, 07819

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Associació Jesús en transició.

Jesús en Transició és una associació sense finalitat lucrativa amb seu al poble de Jesús (Santa Eulària des Riu). Està formada per veïns i veïnes que tenen la voluntat de participar activament en projectes que millorin la seva comunitat en termes de sostenibilitat ecològica, econòmica i social, seguint les directrius de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible que va aprovar Nacions Unides en 2015. Actualment l’associació treballa en quatre àmbits, l’activitat dels quals es va veure interrompuda en 2020 per la pandèmia. Igualment, la descripció de cadascun d’aquests àmbits és la següent:
Dinamització d’espais públics, revegetar Jesús, mobilitat i camins, Ona solar…

Ens encantaria rebre una mà en…

Financiació de projectes. Comunicació de les iniciatives als nostres conveïns, arribar-los a la fibra, mobilitzar-los. Fer nous socis i amb això augmentar la nostra capacitat d'acció i per tant d'avançar en les nostres metes.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Estem oberts però ens costa fer nous socis i membres del grup d'acció.

Com contribuim a la transició ecosocial?

En la gènesi i en la mateixa denominació del moviment internacional denominat “Pobles en Transició” està implícita la voluntat de transformar la societat, transitar cap a noves realitats cada vegada més resilients enfront dels reptes del canvi climàtic i la crisi energètica.

Estem connectades amb…

Organitzacions illenques, i en ocasions nacionals i internacionals

Ens agradaria estar connectades amb…

Altres grups amb els quals promoure projectes en comú que ens ajudin a tenir més visibilitat, intercanviar coneixements i experiències, finançament o altres ajudes.

Salut grupal o col·lectiva