Activisme socioeducatiu intercultural i decolonial

Coordinadores

Mauricio Tejada

maurotejada@thakhi-runa.com

Marina Pozzebón

marina@thakhi-runa.com

Info

622586005

De 10h a 14h y 17h a 20h

Adreça

Calle Pare Bartomeu Pou, 48, Palma, Mallorca, 07003

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Thakhi-runa

THAKHI-RUNA es constitueix com una organització social conformada per persones migrades, que articula projectes d’intervenció socioeducativa i cultural a partir dels quals pretén contribuir a una transformació social que decanti en un enriquiment del benestar de totes les presències vitals en el planeta.

Les nostres intervencions s’articulen des d’una perspectiva feminista local-global, decolonial i de drets humans.
La implementació de les expressions artístiques i les pràctiques culturals plurals constitueixen l’empremta identitària de les nostres intervencions.

Ens encantaria rebre una mà en…

• Configuració i actualització de continguts de la pàgina web i les xarxes socials. • Una seu física on poder desenvolupar amb millor autonomia i qualitat les gestions administratives, logístiques i creatives de l'organització. • Correcció i traducció de text i continguts varis al català. • Suport tècnic i logístic necessari per a execució d'activitats diverses com: Trasllat de materials, muntatge d'exposicions, suport directe en la realització d'esdeveniments, fires, accions de mobilització ciutadana.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Estem obertes a acollir participants.

Com contribuim a la transició ecosocial?

En aquest moment les nostres energies estan canalitzades a propiciar espais i iniciatives de diàleg, participació i comunicació intercultural anticolonial. Ens focalitzem en què aquests espais i accions siguin entorns on les identitats migrades es relatin i posicionin en la transformació de la societat de manera directa sense intermediacions i tergiversacions de tal forma que contribueixin en l’activació de processos de reflexió, propostes de canvi i accions que mobilitzin i materialitzin aquests ideals de societat, comunitat, medi ambient, economia.

Estem connectades amb…

Estem vinculats a la CONGDIB, Plataforma Els Balears Acollim, La Mesa de Convivència de la zona de la Pere Garau i la Plataforma ciutadana de Son Gotleu, Plataforma Regularització Ja, ILP ambito balear.

Ens agradaria estar connectades amb…

Protocol d'acolliment

Salut grupal o col·lectiva