Enviament d’esdeveniments per a l’agenda

Instruccions per agregar una activitat

Per a poder publicar un esdeveniment en l’agenda de La Utòpica, has de tenir en compte algunes recomanacions:

  • No escriguis en majúscules, cuida la redacció i ortografia.
  • El títol ha de tenir una longitud màxima de 85 caràcters i el subtítol de 70.
  • Quant a la data i hora de l’esdeveniment, també tens l’opció de marcar quan és un esdeveniment recurrent, per exemple, si es realitza en diverses dates diferents.
  • Per a la descripció de l’esdeveniment et demanem un mínim de 150 caràcters o 100 paraules i un màxim de 750 caràcters.
  • És necessari que l’esdeveniment compti amb una imatge o foto destacada. Sempre que sigui possible, utilitza unes mesures específiques perquè es visualitzi correctament. La mateixa imatge i dimensions la pots usar en les xarxes socials i es veurà perfecta. I recorda que si utilitzes un cartell vertical és possible que es talli per dalt i per baix. Les dimensions de la imatge destacada són: 1200 x 750 píxels. Per a adaptar la teva imatge a aquest format, pots utilitzar qualsevol programari d’edició d’imatges del propi sistema operatiu o alguns programes de disseny com GIMP, Inkscape, PhotoShop, Illustrator, etc. o eines en línia com: Love IMG · http://www.iloveimg.com/es/recortar-image
  • Recorda que si crearàs un nou lloc, és necessari posar correctament el nom i l’adreça, ja que aquest es guarda en la base de dades perquè estigui disponible per a altres esdeveniments.
  • Si l’esdeveniment té un lloc web o un enllaç extern, no oblidis posar-lo, i si no el té, deixa aquest camp en blanc.

Una vegada que tinguis tot llest i ens enviïs el teu esdeveniment, aquest arribarà a les persones administradores del lloc web perquè l’aprovin i publiquin al més aviat possible.

Qualsevol dubte o incidència pots escriure’ns al correu: hola@lautopica.org

 

Q