Concert 4nov de Madame Gató a l’ESTIM-U!

9/10/23

madame 1

Entre llums i més llums, ens fa moltíssima il·lusió compartir-vos que són moltes les apreciacions i els oferiments que la bona gent ens està fent arribar per a contribuir a l’ESTIM-U!

Entre elles, ens feia una especial il·lusió compartir-vos que tindrem la meravellosa actuació de les compas de Madame Gató el dissabte després de sopar en taquilla inversa!

Es defineixen com un grup de tradició i de creació. Els ritmes i les sonoritats del folk són la base per a la recerca de nous sons, lligant l’herència tradicional amb les noves músiques d’avui. Els instruments tradicionals que s’utilitzen (viola de roda, uilleann pipe, acordió diatònic, flautes, bendir) confereixen a l’espectacle una sonoritat arrodonida, a cavall entre la música d’arrel i l’originalitat. Amb una atenció especial a la delicadesa i a la riquesa musical, el repertori acompanya diferents tipus de ball d’arrel europea (vals, xampanya, masurca, scottish…)

De de La Utòpica estam molt emocionades de poder compartir amb elles en el que pensam serà un complement perfecte per posar punt i seguit al dissabte! I com no… per coneixer-les personalment una mica més.

Fran Reig: whistle, uilleann pipe.
Manel Mayol: flauta travessera, flauta dolça, flauta barroca, bendir, veu.
Biel Jordà: guitarra, viola de roda, bouzouki, pandereta, veu.
Imma Artigues: guitarra, acordió diatònic, veu.

i a ballar!!!!!!

Seguiu-los al chisme aquest de l’instagram! o visitau la seva web!