Revista Nosaltres

Coordinadores

Isa Nadal Amengual

isa.nad92@gmail.com

Lionel Bechara

lionelbechara@gmail.com

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Revista Nosaltres

Nosaltres som una revista autogestionada, no depenem de ningú i sustentam el projecte gràcies a les suscripcions de la gent i gràcies al mecenatge d’algunes entitats, grups, col·lectius i demés, que tenen el seu logo a la darrera plana de la revista. Ens organitzam de manera assembleària i tenim una màxima: contra l’autoritat. Solem publicar contingut feminista, anticapitalista, ecologista, antifascista… Rebem escrits de gent que s’interessa pel nostre projecte o coneixem gent interessant i nosaltres mateixes demanam si volen escriure. Cada número és coordinat per dues persones del projecte i ens repartim les coordinacions dels articles (que demanden un temps, un seguiment, una correcció i trobar una imatge que acompanyi el text, a grans trets). També tenim tasques repartides entre tots i totes del grup en termes de distribució i de recollida dels pagaments dels grups col·laboradors (dels que tenen logo). Igualment, hi ha una feina molt important que és la maquetació, normalment menys repartida perquè requereix un programa que no té tothom instal·lat i que no tothom sap emprar. Intentam estar presents a fires, dies concrets (1 de maig, per exemple) i de tant en tant, muntar alguna festeta per repartir revistes, difondre encara més les mateixes i aconseguir noves subscripcions… i com una excusa per trobar-se, finalment! 🙂

Ens encantaria rebre una mà en…

El projecte s'autososté des de gairebé tres anys i, tot i que hi ha hagut moments en què els comptes són limitats, sempre ens en sortim. Està clar que un major suport a través d'entitats col·laboradores del projecte pot ajudar moltíssim a què el projecte tengui garantit el seu sosteniment. Per el de més, ens gestionem bastant bé, tenim una visió comuna que fa que el projecte no presenti fissures, manco aquestes que comentam que són de caràcter econòmic. També necessitem, això sí, entitats que a més de ser col·laboradores (si poden), siguin distribuïdores dels números.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Sempre estem obertes a què més gent participi, tant del grup motor com a entitats col·laboradores que siguin subscriptores o distribuïdores.

Com contribuim a la transició ecosocial?

Respecte a aquest punt, únicament des de l’aportació de mirades ecosocials i ecofeministes que sovint no es veuen representades a mitjans de comunicació convencionals. Malauradament, hem d’imprimir a Barcelona perquè aquí ens és molt car i això, sabem, té un impacte mediambiental, però de moment, no hem trobat una manera més ecofriendly de fer ses coses.

Estem connectades amb…

Totes les nostres entitats i grups col·laboradors (illenques), que, juntament amb les subscriptores, fan que el projecti continuï. A més, també amb l'Editorial Calumnia, que fa que el projecte pugui materialitzar-se. També ens relacionem amb La Cinetika, a Barna, que ens ajuda a distribuir la revista.

Ens agradaria estar connectades amb…

Més entitats que fan projectes interessants aquí a les Illes Balears i potser també Catalunya i València (publiquem en català, i això sabem que és una limitació tot i que és el que volem).
Protocol d'acolliment

Salut grupal o col·lectiva