Amics de la Terra Mallorca

Coordinadores

Lucia Lami

participacio@amicsdelaterra.org

Alejandra Hemingway

info@amicsdelaterra.org

Info

971757939 /682820410

9:30 a 14:30 de dilluns a divendres

Adreça

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Amics de la Terra Mallorca forma part a Amigas de la Tierra Espanya i Friends of the Earth a nivell europeu i internacional

Amics de la Terra Mallorca som una associació ecologista amb la missió de fomentar un canvi local i global cap a una societat respectuosa amb el medi ambient, justa i solidària. Som un grup de persones que defensam la justícia ambiental i social; creiem fermament que el centre de les polítiques han de ser les persones i La Terra.

Ens encantaria rebre una mà en…

La nostra necessitat principal és assegurar la motivació i participació activa tant dins del grup com entre la ciutadania, ja que sense aquests elements, qualsevol esforç cap al canvi de model es queda sense força ni impacte.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Sempre necessitam participants voluntàries, activistes i sòcies que facin possible la realització de les nostres campanyes i accions.

Com contribuim a la transició ecosocial?

Des d’un enfocament ecologista, promovem la justícia social dins del moviment ambientalista, reconeixent i valorant el paper essencial de les dones i les comunitats vulnerables en la protecció del medi ambient i la sostenibilitat. Fomentem pràctiques de cura comunitària que no només milloren la qualitat de vida de les persones, sinó que també redueixen la dependència dels recursos naturals i promouen la solidaritat i la resiliència col·lectiva. Apostem per un model econòmic que prioritzi el benestar per sobre del creixement econòmic il·limitat, valorant i integrant els sabers locals i les pràctiques tradicionals en les nostres iniciatives. Reconeixem la seva importància tant en la conservació dels recursos naturals i la biodiversitat com en la creació de solucions innovadores per als reptes ecosocials. Treballem en xarxa amb altres organitzacions i comunitats per amplificar el nostre impacte positiu i promoure canvis estructurals cap a una societat més justa i solidària. La nostra iniciativa no només adopta una visió holística i integradora de les qüestions ambientals, socials i econòmiques, sinó que també promou valors fonamentals com la justícia, la igualtat i la solidaritat com a pilars essencials per a una transició ecosocial cap a un futur més equitatiu i just per a totes les persones i el planeta.

Estem connectades amb…

Fórum de la Societat Civil, Aliança per l'Emergència Climàtica de Mallorca, ConBici, Ecotxe, Per una mar sense plàstics (SDDR), Plataforma Contra l'ampliació de l'aeroport de Palma, Plataforma Contra els Megacreuers, Plataforma Renovables Sí, però així No, Plataforma pel Transport Públic, Pacte per la reutilització (coordinat per Rezero).

Ens agradaria estar connectades amb…

Qualsevol projecte amb què puguem col·laborar.
Protocol d'acolliment
Protocol d'agressions sexistes

Salut grupal o col·lectiva