Festival Que Celeste

Coordinadores

Manuel Domingo

quecelestefestival@gmail.com

Natalia Linichia

manueldomingo90@gmail.com

Info

631728536

Adreça

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Asociación Que Celeste

Associació cultural sense fins de lucre de l’illa de Formentera. Des de 2015 ens aboquem a la preservació i conscienciació del medi ambient, l’art i la cultura. Mitjançant neteges de platges, tallers educatius, i amb un fort activisme en la coparticipació mediambiental a través de la celebració d’esdeveniments artístics, ens proposem un any més seguir endavant amb el nostre esdeveniment principal “Que Celeste Festival”.

Ens encantaria rebre una mà en…

Financiació. Falta d'espai de treball.

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Sempre oberts

Com contribuim a la transició ecosocial?

Ens dediquem a la concienciació sobre la cura de la nostra illa mediambientalment parlant. Treballem de manera voluntària i cooperativa. Generem esdeveniments unificant aquest concepte a cada espectacle i la decoració. A través de l’art que ja per si només té la seva pròpia força ho unifiquem als nostres objectius mediambientals. Realitzem xerrades i cooperem amb la majoria d’associacions i entitats de l’illa i d’Eivissa que es trobin en un camí pròxim al nostre.

Estem connectades amb…

Organitzacions illenques. Sobretot amb Plastic Free i amb la Associació de Santa Maria. Després treballem amb moltes organitzacions locals.

Ens agradaria estar connectades amb…

Altres festivals o esdeveniments de l'estil per a compartir informació i artistes.
Protocol d'agressions sexistes

Salut grupal o col·lectiva