Associació Endavant

Coordinadores

Myllisen Serrano

direccio@aendavant.org

Diana Martínez

administracio@aendavant.org

Info

666 79 10 67

9 a 16

Adreça

Ens organitzem com…

Ens diem/tenim darrere a…

Actualment som un equip de tres dones provinents de diferents països del sud global, la qual cosa enriqueix la nostra perspectiva i ens permet abordar els desafiaments des de diverses mirades culturals. El nostre enfocament se centra en la creació de comunitat, on ens esforcem per fomentar la inclusió i la integració. Brindem suport a persones migrants perquè trobin un sentit de pertinença i construeixin una nova llar.

En aquest moment, estem dedicades a dur a terme programes de formació i activitats educatives que promoguin el creixement personal i professional dels qui participen en ells, així com el seu apoderament. Treballem per a superar barreres i promoure la igualtat d’oportunitats.

A mitjà i llarg termini, tenim la visió d’arribar a més persones i augmentar l’impacte de les nostres iniciatives. Planegem col·laborar amb altres organitzacions i entitats per a ampliar les nostres capacitats i arribar a més persones que puguin beneficiar-se del nostre acompanyament. Reconeixem el desafiament de l’aïllament que moltes persones migrants enfronten, per la qual cosa aspirem a ser part d’aquesta nova xarxa de suport que els impulsa en la seva nova vida.

Ens encantaria rebre una mà en…

Assessorament jurídic en temes d'immigració: Necessitem l'ajuda de professionals legals amb experiència en lleis d'immigració per a proporcionar assessorament i orientació puntual als nostres participants. Aquest suport seria fonamental per a abordar les preocupacions legals i garantir que les persones en situacions de vulnerabilitat rebin el suport necessari en els seus processos migratoris. Suport psicològic individualitzat: Reconeixem la importància del benestar emocional dels nostres participants, especialment donat l'estrès i els desafiaments associats amb la migració. Busquem professionals en salut mental que puguin oferir suport psicològic individualitzat per a ajudar els nostres participants a enfrontar i superar les dificultats emocionals que puguin aparèixer. Voluntaris que parlin mallorquí per a ensenyar l'idioma: Valorem la integració lingüística com un component crucial de la integració cultural. Cerquem persones que parlin mallorquí i estiguin disposades a fer

En quin moment estau amb relació a l’acolliment de noves participants?

Estem oberts a incorporar a una persona més a l'equip

Com contribuim a la transició ecosocial?

La nostra iniciativa es compromet activament amb la transició ecosocial en abordar diverses dimensions de la sostenibilitat i la justícia social, especialment en el context de les complexes relacions entre el nord i el sud global. El nostre enfocament se centra en promoure diàlegs inclusius que transcendeixen les fronteres geogràfiques i culturals els quals són fonamentals per a construir ponts i fomentar la comprensió mútua.

Prioritzem la construcció de relacions basades en la reciprocitat i la cura mútua, reconeixent la interdependència entre tots els éssers humans i el nostre entorn. Ens esforcem per ser responsables en la societat de la cura, donant especial atenció a les necessitats i desafiaments de les dones migrades, els qui enfronten obstacles addicionals a causa de la seva situació de vulnerabilitat.

Entenem que la cura dels territoris és fonamental per a la sostenibilitat del nostre planeta compartit. A través de les nostres accions, busquem generar consciència sobre la importància de protegir i preservar els ecosistemes locals i globals, reconeixent que tots compartim la responsabilitat de cuidar la nostra única llar comuna.

En resum, la nostra iniciativa contribueix a la transició ecosocial en promoure l’equitat, la inclusió i la cura tant de les persones com del medi ambient, reconeixent les interconnexions i la necessitat de col·laboració global per a enfrontar els desafiaments actuals i futurs

Estem connectades amb…

Alianza por la solidaridad i Casal d'Associacions d'Immigrants i ONGD.

Ens agradaria estar connectades amb…

Organitzacions d'artesans d'oficis textils, grups de dones,
Protocol d'acolliment
Protocol d'agressions sexistes

Salut grupal o col·lectiva