gener 2024
gener 2024
gener 27, 2024 Tot el dia
Online
En aquests cercles reflexius en línia farem una aproximació a través de la lectura de textos provocadors per pensar diferents maneres d’entendre la infància i reflexionarem sobre maneres d’apropar-nos a
En aquests cercles reflexius en línia farem una aproximació a través de la lectura de textos provocadors per pensar diferents maneres d’entendre la infància i reflexionarem sobre maneres d’apropar-nos a una educació i una criança més justa i transformadora.
Per acabar, s’organitzarà un espai de trobada presencial a Menorca per integrar i compartir els reptes i les propostes que hem d’assumir.
SESSIONS EN LÍNIA
SI. La infància. Com la miram? | 27.02.24 de 18 a 20 h
Per reflexionar sobre com les persones adultes miram la infància.
SII. La pròpia infància. És un mirall? | 05.03.24 de 18 a 20 h
Per pensar quin és l’impacte de la nostra infantesa en la nostra vida.
SIII. Les infàncies d’avui. Qui queda als marges? | 12.03.24 de 18 a 20 h
Per prendre consciència sobre les repercussions del moment històric en les condicions de vida a la infància.
SIV. El gènere. Com ens travessa? | 19.03.24 de 18 a 20 h
Per començar a incorporar una mirada interseccional i feminista en l’educació i l’acompanyament a la infància.
SV. El poder adult. Com funciona l’adultocentrisme? | 26.03.24 de 18 a 20 h
Per dialogar envers l’adultocentrisme i desplegar noves formes d’acompanyar la infància.
SESSIÓ PRESENCIAL (Menorca)
SVI. Integració. Quins reptes i propostes podem assumir? | 13.04.24 de 10.30 a 13.30 h
Per integrar els continguts treballats anteriorment i per generar aliances.
Els cercles reflexius seran espais de diàleg moderats en línia, que sorgiran a partir de la lectura de textos provocadors i dinàmiques complementàries.
La metodologia es basa en el treball cooperatiu i la construcció col·lectiva del coneixement, tot promovent aprenentatges significatius i els canvis de mirada profunda a partir de la reflexió i el pensament crític.
La sessió presencial consistirà en un espai d’integració a partir de metodologies artístiques i dinàmiques reflexives per a la generació d’aliances i propostes per acompanyar la infància d’una manera més conscient i crítica.
Aquest lloc web utilitza galetes per tal de proporcionar-vos la millor experiència d’usuari possible. La informació de les galetes s’emmagatzema al navegador i realitza funcions com ara reconèixer-vos quan torneu a la pàgina web i ajuda a l'equip a comprendre quines seccions del lloc web us semblen més interessants i útils.
Les galetes estrictament necessàries han d'activar-se sempre perquè puguem desar les preferències per a la configuració de galetes.
Si desactiveu aquesta galeta no podrem desar les preferències. Això vol dir que quan visiteu aquest web, haureu d'activar o desactivar les galetes de nou.